Beoordelingen

6,9
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
6,2
Comfort
6,5
Locatie accommodatie
8,1
Faciliteiten
6,1
Personeel
7,6
Waar voor uw geld
6,9

Beoordelingen

    Jonny
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    12 juni 2018

    van de pool genoten, maar de omgeving bij het hotel erg luidruchtig door veel jonge touristen

    De badkamer heeft een renovatie nodig en de kamers eigenlijk ook. ontbijt wat karig en eentonig
    De tuin was groot en prachtig
    Rita
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    23 mei 2018
    Hotel ligt in centrum; altijd file. Conditie van de kamers ( ze zijn niet gelijk) Sommige kamers zijn oud.
    Het personeel Zodra er iets is of je vraagt iets, dat ze er gelijk werk van maken. Schone kamers. Zwembaden zijn schoon. Hotel ligt in centrum en vlakbij airport. Handig om van de shuttleservice gebruik van maken ( kleine toeslag) Schoonheidssalon naast het hotel, echt een aanrader!
    Sebastiaan
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    19 mei 2018

    Een aangenaam en vertrouwd verblijf in een sfeervol en familiair hotel.

    Kwaliteit/signaalsterkte Internet bijzonder matig, er moet ook steeds opnieuw ingelogd worden nadat verbinding verbroken is, uiterst onhandig. Badkamer heeft een dringende opknapbeurt nodig, sanitair slechte staat, zowel douche in badkuip als in douchecabine functioneert slecht. Kwaliteit schoonmaken mag wel wat beter dan het gebruikelijke licht vegen met de zachte bezem => dweilen, badkamerwanden nat schoonmaken. Air conditioning lekte maar werkte redelijk. Lichtsterkte lampen erg zwak c.q. laag wattage.
    De ligging in Kuta is uitstekend. Personeel uterst vriendelijk en behulpzaam. Sfeer en karakteristieke bouwstijl hotel. Relatieve rust ten opzichte van drukte op de Jalan Kartika Plaza.
    Rita
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    3 mei 2018
    Communicatie tussen het personeel, bepaalde kamers aan de kant van de winkels (erg gehorig) Helaas geen doorgang meer naar het strand
    Service, personeel en zwembad en omgeving
    Maurits
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    24 april 2018

    Aangenaam.

    De kamer had beter schoongemaakt kunnen worden.Aangenaam
    DE KAMERS WAREN GOED, ONTBIJT NIET GEBRUIK VAN GEMAAKT , WAS IN VERHOUDING TE DUUR.
    Emily
    au

    Beoordelingsscore

    7,1
    23 juni 2018
    They where having issues with their hot water system. And people above us scraping their chairs at 1am in the morning
    Pools where nice. Great location. Staff are friendly. Rooms are big and clean.
    theresia
    id

    Beoordelingsscore

    4,6
    22 juni 2018

    Strategic hotel but dirty and poor water for bath

    The cleanliness very bad, especially the floor and water in bedroom so poor, both are big problem to me and my family. Don’t hope much with Breakfast (I mean for the taste and various of foods)
    All the staff are nice and the location of the hotel very strategic - close with the beach, I cann,t say anything good other than that
    Teng
    id

    Beoordelingsscore

    7,1
    20 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Christene
    au

    Beoordelingsscore

    2,9
    18 juni 2018

    Wont ever stay there again

    Twin beds Room smelled terrible No towels provided Water was cold and didn't run at all after 11am
    Location was Central and close to Kuta beach and kartika plaza
    Gary
    au

    Beoordelingsscore

    8,8
    16 juni 2018

    Thank you for the great stay at Melasti .

    Great staff clean pools old school Bali
    Kylie
    au

    Beoordelingsscore

    9,6
    3 juni 2018

    Great staff and excellent value for money

    Loved our stay and will be going back
    Florence Lorenzo
    ph

    Beoordelingsscore

    10
    1 juni 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    au

    Beoordelingsscore

    8,8
    1 juni 2018
    Nothing
    Location and staff.
    S.Simon Mathew
    nz

    Beoordelingsscore

    7,1
    30 mei 2018

    Bali getaways

    The faclities looks nice externally but internally its tired and needs work to be done
    Friendly and hospitable staffs
    Debra Ashworth
    au

    Beoordelingsscore

    7,5
    25 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    au

    Beoordelingsscore

    6,5
    22 mei 2018
    The linen and towels really do need replacing. In fact there were none in the room on arrival. Staff at breakfast do need to use tongs to handle the food.
    Location
    Katrina Bensley
    au

    Beoordelingsscore

    5,8
    7 mei 2018
    My son cut his foot in the pool and the staff didnt collect our plates for 20 hours causing a ant plague. Beds old and uncomfortable.
    Good location
    Peter
    au

    Beoordelingsscore

    7,5
    4 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Sally
    au

    Beoordelingsscore

    7,1
    1 mei 2018

    Once placed in an appropriate room our stay was very pleasant

    The bathrooms are very outdated, the linen needs to be replaced as bedsheets had stains and towels were greying. Airport transfer didn’t come and once rung to come collect they called saying car Brocken and to get a taxi from the airport Door heights are no good for a person over 6 ft as my husband had to keep ducking and a few times he forgot (ouch)
    The family room size was great, we had adjoining rooms We had hot water in our bathroom (kids room didn’t) Pools were both clean Grounds were always clean Rooms always made up (sometimes no towels), staff were always happy to help Great location for us and water bom park only a 3 min walk Local food in area good especially the Italian place across the road A 7-11 shop right next door
    Lestari
    id

    Beoordelingsscore

    6,2
    29 april 2018
    Bed and bathroom and the fridge
    Swimming pool the only think i like nice and clean ,
Beoordelingen worden geladen